
وزیر اطلاعات:نگاه وزارت اطلاعات سلیقه ای و جناحی نیست
وی ادامه داد: بین وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه همواره بر اساس همدلی و همافزایی عمل کردهایم و از اقدامات کاهنده و تنشزا در این مسیر جلوگیری نمودهایم و البته بهره زیادی از نشستها و همفکریهای مشترک با دوستان بردهایم و نظام نیز منافع آن را که آرامش در جامعه است، برده است. رهبر معظم انقلاب نیز از همافزایی و همراهی دو دستگاه اطلاعاتی ابراز خرسندی کردهاند.
نشست های مشترک ماهانه وزیر اطلاعات با رییس سازمان اطلاعات سپاه
دکتر علوی افزود: ما به صورت ماهانه نشست مشترک با رییس سازمان اطلاعات سپاه داریم، در شورای عالی اطلاعات نشستهای مرتبی برگزار میکنیم.
وی تاکید کرد: بنده با آقای طائب مسئول اطلاعات سپاه هر یک ماه تا یک ماه و نیم جلسات مشترک برگزار میکنیم که البته برگزاری این جلسات بسیار مفید بوده به نحوی که نظرات وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه نسبت به قبل بسیار به یکدیگر نزدیک شده است. امیدوارم موارد مشابه دستگیری مدیران کانالهای تلگرامی کاهش یابد و رفتارهای اطلاعاتی خردمندانه و اخلاقمدارانهتر شود.
وی از نمایندگان مجلس خواست تا وی و همکارانش در وزارت اطلاعات را برای انجام درست وظایفشان دعا کنند.
قابل ذکر است سوال این ۵۴ نماینده که الیاس حضرتی به نمایندگی مطرح کرد، این است که در شرایط خاص فعلی که کشور در آستانه برگزاری دو انتخابات مهم بوده، نیازمند آرامش، امنیت و حضور حداکثری مشارکت مردمی است، چرا تعداد زیادی از فعالان رسانه ای و مطبوعاتی و ادمین ۱۲ کانال تلگرامی به صورت سوال برانگیز در آغاز تعطیلات دستگیر شده اند؟ مسئول دستگیری کیست؟ چرا وزیران مربوطه اقدامی در راستای شفاف سازی آن انجام نمی دهند و اقدامات این وزیران در این راستا چه بوده است؟
**حضرتی از پاسخ های وزیر اطلاعات قانع شد
الیاس حضرتی نماینده تهران به عنوان طراح این سوال گفت: این سوال در زمان خود معنا و مفهوم و شأنیت دارد، در حالی که یک سال و نیم از طرح این سوال در مجلس گذشته و شاید در شرایط کنونی مفهوم خود را از دست داده باشد.
وی ادامه داد: در روزهای پایانی سال ۹۵ در حدود ۲ ماه به انتخابات ریاست جمهوری، تعدادی از ادمین های کانال های تلگرامی توسط یکی از نهادهای اطلاعاتی بازداشت شده اند، هنوز حکمی از سوی قوه قضائیه برای این افراد صادر نشده است و برخلاف اصل ۳۲ قانون اساسی این افراد تفهیم اتهام نشده اند و برخلاف اصل ۳۵ تا مدت ها وکیل نداشته اند.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: دوره بازجویی از این افراد طولانی شده و برخی از خانواده های این افراد از وضعیت آنها بی خبر بوده اند.
حضرتی خاطر نشان کرد: بنابر برخی اخبار، وزارت اطلاعات با این دستگیری ها مخالف بوده است، چرا وزارت اطلاعات اجازه می دهد نهاد دیگری بدون اجازه او اقدامی انجام دهد؟ لذا نباید کاری کرد که شائبه حاکمیت دوگانه در کشور ایجاد شود.
وی همچنین گفت: وزارت اطلاعات باید تمام امور را تحت اشراف اطلاعاتی خود قرار دهد نه اینکه بخشی از اختیاراتش را قوه قضائیه و برخی را دیگر نهادهای اطلاعاتی انجام دهند.